Yalova Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak ; Tüm Kurullarım adına Barış Pınarı harekatının bölgemize barış getirmesini diliyorum.
Ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak, Ülkemizi ve Bölgemizi huzura ve istikrara kavuşturmak amacıyla, Suriye’nin kuzeydoğusunda başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı’nı yürüten Askerlerimizin görevini başarı ile icra edip, sağ ve salimen yurda dönmesini, onları bekleyen ailelerine kavuşmasını dilerim.
Emperyalist güçlerin kendi maddi çıkarları için yıllardır başta Suriye ve Ortadoğu ülkeleri olmak üzere dünyanın değişik yerlerinde çıkardıkları savaşların bitmesi gerekir.
Bu bölgede yaşayanlar, canlarıyla, kanlarıyla, maddi ve manevi olarak yıllardır çok ağır bedeller ödediler.
Barış Pınarı harekatının bölgede artık silahların susmasına, bölgeye ve bölge insanlarına,insan onuruna yaraşır bir yaşam ortamını sağlaması dileğimiz olmakla birlikte,‘Emperyalist güçlerin küresel hesap ve çıkarlarından uzak, bağımsız bir şekilde yürütülecek ortak akıl diplomasisi ile sağlanabileceği de akıldan çıkarılmamalıdır.
’Barış Pınarı harekatının, ölüm ve göz yaşlarının artık bölgeyi terk etmesine,bu toprakların hasret kaldığı barışa ve gülmeye kavuşmasına vesile olmasını, askerlerimizin ve sivillerin zarar görmeden, kayıp vermeden harekatın başarıyla tamamlanmasını diliyorum.

Bülent KEĞAZ